Boek nu jouw vakantie en krijg maximaal 20% korting!

Het voertuig en camperinterieur

De FamilyVan buscamper is een krachtpatser die je overal naar toe loodst! Met de krachtige motor (160 pk) hoef je je nooit zorgen te maken of een weg misschien te steil is. De Mercedes Sprinter camper is een automaat met alles er op en er aan en helpt jou aan een zorgeloze vakantie. Met maar liefst 5 zitplaatsen op kenteken kan je hele gezin mee!

Giet de tank vol met diesel en ga met een gerust hart op pad. Door de diesel maak je immers niet alleen de nodige kilometers, maar kook je ook de lekkerste maaltijden op de dieselcooker en blijf je tijdens de koudere dagen lekker warm door de dieselkachel.

Interieur van de campervan

Stap binnen in de FamilyVan!

De zitgroep

Stap binnen in de lichte FamilyVan met ramen rondom, waardoor je optimaal van de omgeving kunt genieten. Bij de zijdeur vind je direct de zitgroep. Deze bestaat uit de twee draaibare voorstoelen, verschuifbare tafel en een zit/slaapbank. Deze laatste heeft 3 zitplaatsen met geïntegreerde driepuntsgordels (2x isofix). Ombouwen van bank naar bed is slechts een minuutje werk en door de bijgeleverde topper slaap je prinsheerlijk! De afmetingen van het bed zijn 195x135 cm (met wat extra smokkelcentimeters door de aangrenzende voorstoelen).

Het hefdak

Tussen de voorstoelen en de bank is de opening naar het hefdak. Via de ladder kruip je boven op het oorspronkelijke dak van de buscamper, waar het tweede bed gevestigd is van 200x120 cm met Froli-schotelbodem

De achterkeuken

Daal je het trappetje af, dan valt direct de lange rits bovenkasten op, vanaf de zitgroep tot boven de keuken. Genoeg ruimte voor je kleding, boeken, spelletjes etc. En dankzij de 230 volt, USB en USB-C aansluiting ook goed geschikt om alle elektronica op te laden. Loop langs de zitgroep naar achteren, waar de zeer ruime U-keuken met deuren open het mooiste uitzicht geeft tijdens het koken. Voor de hoge nood is er in een van de kastjes een uitneembaar ecotoilet aanwezig.

De garageruimte

Tot slot vind je achter de keuken nog een compacte garageruimte. Hier liggen de campingstoelen en -tafel en oprijblokken opgeborgen, maar zit bijvoorbeeld ook de aansluiting om water te vullen. Daarnaast is er een buitendouche om je na een lange wandeling even af te kunnen spoelen.

Alle specificaties

- Bovenkasten over gehele linkerzijde
- Ruime keuken met veel lades/opbergmogelijkheden
- Dieselcooker
- Dieselkachel Eberspächer D4
- Winterharde isolatie
- 200 ah lithium accu met zonnepaneel
- 230V net-aansluiting in bumper
- 70 L compressorkoelkast met vriesvak
- 68 L schoonwatertank
- 45 L vuilwatertank
- Draaiplateaus bestuurder en bijrijder
- Cabinegordijn

- 6 camperramen incl. horren en verduistering
- Dakluik in klapdak voor licht en ventilatie
- 360º parkeer camera
- MBUX 10 inch navigatie systeem
- Distronic
- Zijwind assist
- Verkeersborden assist
- Motor airco
- Stuurwiel bediening
- Lederen stuur
- Trekhaak
- Euro 6 

Impressie van de campervan